Úskalí restrukturalizačních projektů a management - Kruliš, Jiří
Úloha ľudského činiteľa v managemente zmien. Podcenenie ľudského faktora v reštrukturalizačných procesoch v stredných a velkých podnikoch. Efektívny management zmien, jeho aktivity. Management zmien a motivácia. Metóda identifikácie a prevencie rizík (IPR).