Motivácia a odmeňovanie - Boroš, Pavol
Systém odmeňovania z pohľadu jeho motivačného účinku na zamestnancov danej organizácie. Faktory ovplyvňujúce výšku odmeny. Výpočet priemerného platu v danej organizačnej úrovni. Analýza motivačného účinku systému odmeňovania. Motivačná matica odmeňovania.