Kreditní deriváty - moderní nástroje řízení kreditního rizika - Kroužel, Tomáš
Zavádzanie nových produktov, ktoré minimalizujú riziko finančných spoločností. V oblasti credit risk managementu sú to kreditné deriváty. Kreditné deriváty a ich riziká. Terminológia.