Investování prostřednictvím primárních emisí - Ezr, Vladimír
Nové primárne emisie akcií na českom kapitálovom trhu. Charakteristika primárnych emisií a ich obchodovanie na špecifickom segmente burzového trhu. Bankové úvery ako konkurencia nových emisií. Právne problémy a riziká vyplývajúce z legislatívy. Možnosti zníženia rizika. Vstup emitenta na Nový trh.