Pojišťovny hledají nové cesty svého rozvoje - Kočárník, Ivan
Vývoj poistného trhu v ČR. Súčasné trendy v poisťovníctve. Kombinované služby bánk a poisťovní - bankopoistenie. Príklady spolupráce bánk a poisťovní vo svete.