Ako účtovať skladiskové záložné listy a tovarové záložné listy - Cenigová, Anna
Od r. 1998 nadobudol účinnosť zákon č. 144/1998 Z.z. o skladiskovom záložnom liste, tovarovom záložnom liste a o doplnení niektorých ďalších zákonov. Skladiskový a tovarový záložný list sú cennými papiermi s cieľom získať peňažné prostriedky pre ukladateľa. Postup účtovania skladiskového záložného listu a tovarového záložného listu.