Slovenské pivovarníctvo prechádza do zahraničnej réžie - Hrúz, Juraj
Situácia v slovenských pivovaroch. Najväčší výrobcovia piva na Slovensku. Záujem zahraničných partnerov o vstup do slovenských pivovarov. Hospodárenie v niektorých pivovaroch - lepšia situácia je vo väčších pivovaroch, menšie zaostávajú.