Program UNESCO - UNISPAR - Prokopovič, Pavel
Odsúhlasenie programu UNISPAR (UNiversity - Industry - Science - PARtnership) na zasadaní 27. sekcie UNESCO. Ciele programu v oblasti podpory medzinárodnej spolupráce medzi univerzitami, priemyslom, výskumnými ústavmi s finančnou podporou UNESCO. Predpoklady zapojenia Slovenska do programu.