Liberalizácia na trhu elektrickej energie v EÚ prebieha nerovnomerne - Janoška, Juraj
Liberalizácia trhu s elektrickou energiou v EÚ. Nerovnomernosť liberalizácie v jednotlivých krajinách. Najväčší výrobcovia elektriny v EÚ. Situácia na trhu s elektrickou energiou v Nemecku, V. Británii, Francúzsku a Taliansku.