Daň z príjmov obcí a ich príspevkových organizácií - Brániková, Mária
Dane z príjmov právnických osôb. Termín podania daňového priznania je zákonom stanovený. Predmet dane v príspevkových organizáciách zriadených v obciach. Oslobodenie od dane. Usmernenie obcí a nimi zriadených príspevkových organizácií vo veci podania daňového priznania, určenie predmetu dane a oslobodenia od dane.