Vlachynský, K. a kol.: Podnikové financie - Jánošová, Veronika, 1953-
Recenzia publikácie Vlachynský, K. a kol.: Podnikové financie. Bratislava. SÚVAHA 1999. Vysokoškolská učebnica je základnou študijnou literatúrou. Kniha pozostáva zo šestnástich kapitol a jej cieľom je sprostredkovať čitateľom základné, všeobecne platné poznatky o financiách podnikov.