Výskum informačnej motivácie vysokoškolských študentov u nás a v zahraničí - Jurkovičová, Monika
Poukázanie na význam informačnej prípravy. Informačná motivácia vysokoškolského študenta v SR. Výskum informačnej motivácie u študentov v zahraničí prostredníctvom internetu. Porovnanie výsledkov výskumu v SR a zahraničí.