Ázijská finančná kríza bola krízou komerčného bankovníctva - Suďa, Pavol
Štúdia Medzinárodného menového fondu (MMF) o poučeniach z ázijskej finančnej krízy. Príčiny krízy. Ázijskú finančnú krízu možno nazvať krízou komerčného bankovníctva. Potreba reštrukturalizácie bánk i podnikového sektora v oblasti juhovýchodnej Ázie, potreba makroekonomickej stabilizácie.