Analýza koncentrácie slovenského priemyslu - Unčovský, Ladislav
Výsledky skúmania koncentrácie slovenského priemyslu v rokoch 1994-1996. Triedenie slovenských priemyselných podnikov, oddielov a skupín podľa Herfindahlovho - Hirschmanovho indexu.