Štruktúra miezd a ostatných nákladov práce v Slovenskej republike v roku 1997 - Chrappa, Ivan
Výsledky výberového štatistického zisťovania o úplných nákladoch práce a štruktúre miezd zamestnancov v SR za rok 1997. Štruktúra a diferenciácia mesačných nákladov práce. Štruktúra miezd zamestnancov podľa zamestnania, vzdelania, veku a pohlavia.