Termínovaný burzový trh - základy, účastníci rozhodovania - Masár, Ivan
Štruktúra a pravidlá burzového obchodovania. Termínované kontrakty. Úlohy jednotlivých obchodníkov na burzách: miestnych špekulantov (locals), brokerov (maklérov), hedgerov a traderov.