Informačný systém o telesnej kultúre - Slovíková, Mária
Budovanie informačného systému o telesnej kultúre (ISTEK). Koncepcia ISTEK MŠ SR. Štruktúra ISTEK. Obsahové členenie informácií. Informácie potrebné pre výkon štátnej správy. Druh informácií. Zabezpečenie tvorby ISTEK na Ústave informácií a prognóz školstva.