Milan Ftáčnik: Myslím si, že dokážeme dať školstvu smer - Reiselová, Eva
Rozhovor s ministrom školstva M. Ftáčnikom o súčasnej situácii v rezorte školstva. Príprava nových zákonov. Postavenie a ohodnotenie učiteľa. Mzdy pracovníkov v školstve. Spolupráca rodiča a školy. Problematika bezplatného vzdelávania. Východiská rozpočtu pre školstvo pre rok 2000.