Kurikulární problémy výuky informatiky - Rybička, Jiří
Problémy výučby informatiky na školách, ktorých odbory nie sú zamerané priamo na informatiku. Rozbor podmienok pre výučbu informatiky. Klasifikácia užívateľov. Stanovenie cieľov výučby. Programové produkty. Problém výberu študijnej literatúry.