Slovensko potrebuje priame zahraničné investície - Medžová, Andrea
Problematika zahraničných investícií v rozhovore s Ing. Adelou Hoškovou a ing. Oľgou Dlugopolskou. Hlavné formy prílevu zahraničného kapitálu. Informácie o portfóliových investíciách. Zber dát v NBS, BCPB a SCP SR.