Noví absolventi vysokých škol na trhu práce (názory a potřeby zaměstnavatelů - výsledky sociologického průzkumu) - Vojtová, Eva
Výsledky sociologického prieskumu, ktorý sa týkal názorov a potrieb potenciálnych zamestnávateľov nových absolventov všetkých typov škôl. Vlastnosti a schopnosti nových absolventov vysokých škôl z pohľadu praxe. Kvalita vysokoškolskej prípravy očami zamestnávateľov a vzájomná spolupráca školy a praxe. Spolupráca zamestnávateľov s vysokými školami.