Vysokoškoláci na trhu práce - Horáčková, Dagmar
Uplatnenie absolventov vysokých škôl na trhu práce. Metodika merania nezamestnanosti absolventov. Vývoj uplatnenia absolventov vysokých škôl na trhu práce. Nezamestnanosť podľa odborov. Všeobecné súvislosti medzi ekonomikou, trhom práce a uplatnením absolventov. Celková nezamestnanosť a nezamestnanosť vysokoškolákov vo Fínsku a v ČR.