Testovanie trhovej pozície vzdelávacej organizácie a stupne je citlivosti pri reakcii na nositeľov dopytu - Štefko, Róbert
Výskum trhovej pozície vzdelávacích subjektov. Výskum nimi ponúkaných produktov (vzdelávacích programov) a pozície image danej školy. Aplikácia marketingovej koncepcie v riadení vzdelávacích organizácií. Model marketingovej arény. Skúmanie image v konkurenčnom prostredí vysokých škôl. Meranie image. Sémantický diferenciál. Viacfaktorová metóda. Stupne citlivosti vzdelávacej organizácie.