Paušálne dane namiesto daňových licencií - Oujezdská, Lena
Snaha zjednodušiť odvod daní prostredníctvom daňových licencií pre malých podnikateľov. Problematika paušálnej dane. Dva diferencované názory na uplatňovanie paušálnej dane. Paušálna daň podľa návrhu zákona o drobnom podnikaní. Sadzba paušálnej dane z príjmov podľa návrhu MF SR.