Prežije Štátny fond rozvoja bývania rok 2000? - Giller, Pavol
Pozitívne a negatívne stránky fungovania Štátneho fondu rozvoja bývania od začiatku jeho činnosti v r. 1996. V súčasnosti je pripravená novelizácia legislatívy upravujúcej fungovanie tak Štátneho fondu rozvoja bývania, ako aj stavebného sporenia a hypotekárneho financovania.