Obnoviteľné zdroje sú perspektívne, s ich využitím sa zatiaľ neráta biomasa pokryje 1,5 percenta spotreby energie na Slovensku, no mohlo by to byť až 20 percent - Bystruška, Martin
Rokovanie o energetickej politike Slovenska na nasledujúce roky. Súčasná situácia a možnosti SR v oblasti využívania obnoviteľných zdrojov energie. Definícia biomasy. Súčasná spotreba energie z alternatívnych zdrojov a ďalšie možnosti jej zvýšenia na Slovensku: bionafty, vodnej, slnečnej, geotermálnej a veternej energie. Akčný plán Európskej únie ohľadne využitia biomasy.