Druhá bratislavská európska konferencia ďalší malý krôčik Slovenska smerom k Bruselu a v prospech integrácie do Európskej únie
Obsah druhej bratislavskej európskej konferencie na tému Možnosti užšej spolupráce v Európe na príklade Nemecko - Slovensko. Vyjadrenia predstaviteľov slovenskej vlády. Úlohy Slovenska v príprave na integráciu do Európskej únie. Makroekonomická klíma a hospodárska politika SR. Možnosti na začatie rozhovorov o vstupe SR do EÚ.