V čom tkvie poslanie manažérov rutinné aktivity nižšej úrovne na úkor riešenia strategických úloh - Volčková, Elena
Neadekvátne využívanie pracovného času manažérmi - marenie času rutinnými činnosťami. Prieskum trávenia času u manažérov. Riešenie tohoto problému. Úlohy nižšieho a vyššieho manažmentu v podniku. Stratégia versus taktika.