Stagnácia na pomerne nízkej úrovni zvýšiť úroveň ekonomického vzdelávania a výskumu - Mihalik, Jozef
Úroveň ekonomického, technického a prírodovedného vzdelávania v tranzitívnych krajinách. Vplyv transformácie na ekonomickú výučbu. Ťažiskové problémy slovenského ekonomického vzdelávania. Zahraničné krytie zdrojov a poskytovanie pomoci pri rozvoji ekonomického vzdelávania v transformujúcich sa krajinách.