Palma Tumys, a.s., Bratislava analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Palma-Tumys, a.s., Bratislava. Produkcia a export spoločnosti. Výsledky hospodárenia. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.