Slovalco, a.s., Žiar nad Hronom analýza spoločnosti - Gottschall, Erik
Charakteristika spoločnosti Slovalco, a.s., Žiar nad Hronom. Produkcia a export spoločnosti. Výsledky hospodárenia. Štruktúra zákazníkov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.