Hirocem, a.s., Rohožník analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Hirocem, a.s., Rohožník. Produkcia a export spoločnosti. Výsledky hospodárenia. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.