Ekonomika má svoje pravidlá - Husár, Jaroslav
Nesprávne chápanie pojmu nerovnováha a jeho definícia v ekonomickej vede. Vonkajšia a vnútorná nerovnováha ekonomiky. Určovanie rovnovážnej ceny podľa dopytu a ponuky.