Stratégia Short Strangle - Gottschall, Erik
Jednou zo stratégií, ktoré sú ideálne pre špekulanta, pri predpoklade nízko volatilného trhu, je stratégia Short strangle. Ako iné derivátové kombinované stratégie, aj stratégia Short strangle je založená na kombinácii opcií medzi sebou.