Analýza stavu vodného hospodárstva - Hošnová, Veronika
Vláda SR schválila v r. 1994 Koncepciu vodohospodárskej politiky SR. Časovo bola orientovaná do r. 2005. Analýza stavu vodného hospodárstva. Program rozvoja vodného hospodárstva.