Telekomunikační služby jako zdroj inovací pro obchod a marketing - Tomášek, Karel
Sféra telekomunikácií predstavuje v súčasnosti hyperaktívne odvetvie ekonomiky. Najvýznamnejšie zložky súčasného rozvoja telekomunikácií: - rádiové spojenie, virtuálne podnikové siete, prelínanie telekomunikačnej siete do siete energetickej. Dopyt po multimediálych službách. Formy internetového obchodu.