Slovakofarma tento rok očakáva nárast zisku - Vašina, Peter
Zisk Slovakofarmy, a.s. Hlohovec, najväčšieho slovenského výrobcu liečiv, za prvý polrok r. 1999. Vybrané hospodárske ukazovatele Slovakofarmy. Vývoz, rozhodujúcim trhom pre podnik je ČR. Postavenie Slovakofarmy na domácom trhu.