Štátny dozor nad kapitálovým trhom bude súčasťou pripravovaného Úradu pre finančný trh - Kyselý, Ľubor
Úrad štátneho dozoru nad kapitálovým trhom - zriadenie úradu, základné úlohy. Postavenie štátneho dozoru nad kapitálovým trhom na Slovensku a porovnanie s vyspelými zahraničnými trhmi. Nová koncepcia dozoru - príprava návrhu zákona o Úrade pre finančný trh na Ministerstve financií.