Prevence a represe pojistného podvodu (aplikace par. 250a trestního zákona pro pojišťovnictví) - Vinš, Vratislav
Postihovanie poistných podvodov v ČR. Poistné podvody a rozsudky po r. 1990. Prax trestných postihov poistných podvodov v krajinách Európskej únie. Predchádzanie trestným oznámeniam v činnosti poisťovní. Úloha likvidátorov škôd. Indikácia poistných podvodov. Poistný podvod v súdnych sporoch a poistné plnenie.