Význam a perspektivy státní podpory vývozu - Trojanová, Eva
Pôvodný rozhovor Pojistného obzoru a námestkom ministra priemyslu a obchodu ČR Ing. Václavom Petříčkom, CSc. Zrod Exportnej garančnej poisťovacej spoločnosti, a.s. (EGAP). Význam úverového poistenia. Pojmy teritoriálne a komerčné riziko. Úprava štátnej podpory vývozu v ČR. Perspektívy EGAP.