Vybrané statistické údaje - Mesršmíd, Jaroslav
Vybrané štatistické údaje ČSÚ Praha obsahujúce základné informácie využiteľné pri analýzach vývoja ekonomiky, ich segmentov a formulovaní stratégií marketingového postupu. Prehľad základných ukazovateľov podľa právnej formy. Priemyselná produkcia ČR. Štruktúra peňažných príjmov a výdajov domácností. Finančné aktíva domácností. Korunové vklady. Údaje za rok 1998.