Zákonnou podmínkou profese pojišťovacího makléře bude serióznost a mlčenlivost - Trojanová, Eva
Postavenie poisťovacích maklérov v českom zákone o poisťovníctve. Legislatívne úpravy a zmeny v postavení poisťovacích maklérov. Činnosť Asociácie českých poisťovacích maklérov (AČPM) z pohľadu predsedu rady Ing. Zdeňka Tučka. Hodnotenie vývoja poistného trhu v ČR. Spolupráca AČPM s Českou asociáciou poisťovní.