Uplatnění práva na náhradu škody vzniklé v souvislosti s rokem 2000 - Haas, Karel
Problém roku 2000 a uplatnenie práva na náhradu škody vzniknutej v súvislosti s týmto dátumom. Poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú zamestnancom zamestnávateľovi. Poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú vadou výrobku. Poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú členmi štatutárnych orgánov a manažmentom. Poistenie prevádzkovateľov zdravotníckych zariadení.