V Podpornom úverovom programe je dostatok voľných finančných zdrojov - Oujezdská, Lena
Podporný úverový program (PÚP) pre malých a stredných podnikateľov má ešte dostatok voľných finančných zdrojov pre podnikateľov, ktorí splnia stanovené kritériá. Koordinátorom a realizátorom podporných programov je Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP). Zdroje, ktoré vytvárajú PÚP. Malá pôžičková schéma (mikropôžičky).