Právne a daňové súvislosti zníženia základného imania - Fekete, Imrich
Efektívne a nominálne zníženie základného imania. Právny rámec znižovania základného imania. Zníženie základného imania spoločnosti s ručením obmedzeným. Vyplatenie vyrovnacieho podielu. Zníženie základného imania akciovej spoločnosti. Oceňovanie akcií a obchodných podielov. Zníženia základnéHo imania z hľadiska daní z príjmov. Nákup vlastných akcií akciovou spoločnosťou. Zrušenie obchodného podielu a vyrovnací podiel.