Založenie a vznik, zrušenie a zánik obchodnej spoločnosti - Takátsová, Mária
Otázky týkajúce sa lehoty vzniku a zániku spoločnosti. Právne úpravy založenia a vzniku, zrušenia a zániku spoločnosti v ustanoveniach Obchodného zákonníka. Výmaz z obchodného registra. Premena spoločnosti. Návrh na zápis novej spoločnosti. Význam dátumu v návrhu na zápis novej spoločnosti.