Legislatívne zmeny v účtovníctve podnikateľských subjektov od 1. 1. 1999 a ich dôsledky - Baštincová, Anna
Najdôležitejšie zmeny vyplývajúce z opatrenia MF SR č. 3177/1998-KM, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania podnikateľov od 1. 1. 1999. Účtovanie nákladov na výskum a nákladov na vývoj. Účtovanie zákazkovej výroby u dodávateľa. Účtovanie kurzových rozdielov investičného majetku. Účtovanie nákupu a predaja cenných papierov. Praktické príklady.