Účtovanie o zákazkovej výrobe u dodávateľa stavebných prác - Kaletová, Viera
Povinnosť účtovných jednotiek zostaviť rozpočet nákladov na každú zákazku vyplýva z Postupov účtovania a Metodického pokynu Ministerstva financií SR. Príklady účtovania, ak účtovná jednotka rozpočtuje zo zákazky zisk. Príklady účtovania, ak účtovná jednotka rozpočtuje zo zákazky stratu. Rozpočtovanie a evidencia nákladov na zákazku. Príklady a schémy účtovania.