Informácia k novele zákona o správnych poplatkoch - Krkanová, Katarína
Zákonom č. 232/1999 Z.z. sa mení a dopĺňa zákon č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch v znení neskorších predpisov. Schválené zmeny a doplnenia sa dotýkajú paragrafového znenia i sadzobníka správnych poplatkov. Vybrané položky zo sadzobníka správnych poplatkov.