Slávia Capital: Finančná skupina s pozoruhodnou minulosťou i výsledkami - Kovalčík, Ján
Slávia Capital, o.c.p., a.s. Bratislava dosiahla v minulých rokoch dominantné postavenie v oblasti investičného bankovníctva na slovenskom trhu. História spoločnosti. Zisk a tržby v r. 1998. Angažovanosť Slávie Capital v privatizácii Slovenských telekomunikácií v rámci konzorcia Deutsche Bank. Slávia Capital a Priemyselná banka, a.s. Košice.